Image of Ota Jirák

Ota Jirák

Sorry, couldn't find any biography for Ota Jirák. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 12, 1949 In Mladá Boleslav, Czechoslovakia [now Czech Republic]
Movie/TV Credits:
17
First Appeared:
In the movie Traja chrobáci 1976-05-28
Latest Project:
Movie The Little Man 2015-04-30
Known For
Poster of Anynka a čert
Poster of Traja chrobáci
Filmography
Movie The Little Man Vrátný 2015-04-30
Movie Čtyřlístek ve službách krále lev Aurix (voice) 2013-02-28
Movie Duch nad zlato 2013-12-24
Movie Goat Story With Cheese (voice) 2012-10-25
Movie Dvanáct měsíčků 2012-12-24
Movie Little Witch on a Broomstick 2011-09-15
Movie Autopohádky Havlík (hlas) 2011-03-17
Movie Kouzla králů učitel tance 2008-12-24
Movie Království potoků Potok 2005-12-24
Movie O perlové panně Knight Zejdlík 1997-05-08
Movie How to Deserve a Princess vlásenkář 1995-02-22
Series Nováci Josef Novák 1995-04-19
Series Saturnin 1994-04-14
Movie Dívčí válka Častava, členka Vlastiny družiny / Vojen, člen Přemyslovy družiny 1991-01-07
Movie Anynka a čert 1984-01-01
Movie Taneček přes dvě pekla Kopejtek 1982-01-01
Movie Traja chrobáci 1976-05-28
Show me another film
Random Artist
Protect yourself from online tracking

Are you sure you want to hide this?