Image of Matěj Hádek

Matěj Hádek

Matěj Hádek patří mezi nejvýraznější talenty mladší herecké generace. Jeho první velkou filmovou příležitostí byla role Tédy ve filmu Ivana Vojnára Cesta pustým lesem (1997). Vytvořil řadu zajímavých charakterů v televizních filmech (Malovaný děti, Pátek čtrnáctého, Z rodinného alba). On sám si nejvíce cení role Pajdy ve filmu Jiřího Svobody Udělení milosti se zamítá.A také jeho nezaměněná role mladého "hooligana" ve filmu Non Plus Ultras. Matěje si lidé často pletou s jeho mladším bratrem Kryštofem, který hrál například v Tmavomodrém světě. Matěj Hádek je ale herec o něco starší, i když ze stejné generace. Má za sebou zkušenosti ostříleného herce. Posuďte sami: vystudoval Státní konzervatoř v Praze, hrál v Divadle na Vinohradech, Kašparu, Divadle F. X. Šaldy v Liberci i ve Východočeském divadle Pardubice. například k jeho filmům patří ještě: pohádka Elixír a Halíbela, Vetřelci v Coloradu, Mazaný Filip, I ve smrti sami, seriálu Dobrá čtvrť, Náves. K jeho větším rolím ve filmech patří role Knappa ve filmu Maharal - Tajemství talismanu. Ve filmu Tobruk si zahrál vojína Zrzka. Pokud budete chtít Matěje vidět v divadle, jeho nejnovější inscenací jsou Cizinci ve vlaku ve Švandově divadle. Též hraje například v Maškarádě, Její Pastorkyni, Brýlích Eltona Johna a v mnoha jiných. Matěje si lidé často pletou s jeho mladším bratrem Kryštofem, který hrál například v Tmavomodrém světě. Matěj Hádek je ale herec o něco starší, i když ze stejné generace. Má za sebou zkušenosti ostříleného herce. Posuďte sami: vystudoval Státní konzervatoř v Praze, hrál v Divadle na Vinohradech, Kašparu, Divadle F. X. Šaldy v Liberci i ve Východočeském divadle Pardubice. například k jeho filmům patří ještě: pohádka Elixír a Halíbela, Vetřelci v Coloradu, Mazaný Filip, I ve smrti sami, seriálu Dobrá čtvrť, Náves. K jeho větším rolím ve filmech patří role Knappa ve filmu Maharal - Tajemství talismanu. Ve filmu Tobruk si zahrál vojína Zrzka.  Pokud budete chtít Matěje vidět v divadle, jeho nejnovější inscenací jsou Cizinci ve vlaku ve Švandově divadle. Též hraje například v Maškarádě, Její Pastorkyni, Brýlích Eltona Johna a v mnoha jiných. Nadaboval také postavu Kuby v prvním 3D animovaném filmu Kozí příběh - pověsti Staré Prahy a brzy ho uvidíte v novém dobrodružném seriálu Ať žijí rytíři kde hraje jednoho loupežníka. Nadaboval také postavu Kuby v prvním 3D animovaném filmu Kozí příběh - pověsti Staré Prahy a brzy ho uvidíte v novém dobrodružném seriálu Ať žijí rytíři kde hraje jednoho loupežníka.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Nov 29, 1975 In Praha, Československo
Movie/TV Credits:
15
First Appeared:
In the movie Mystery of the Puzzle 1993-05-01
Latest Project:
Movie Strašidla 2016-08-18
Known For
Poster of Goat Story With Cheese
Poster of The Way Through the Bleak Woods
Filmography
Movie Strašidla režisér Málek 2016-08-18
Series Jan Hus Jan Hus 2015-05-29
Series Mamon Petr Vlček 2015-10-25
Movie Storyteller Rott 2014-11-06
Movie Oldies but Goldies 2012-04-12
Movie The Messenger Petr 2012-10-18
Movie Goat Story With Cheese (voice) 2012-10-25
Movie Láska rohatá vandrák Vitouš 2009-12-24
Movie Goat Story Kuba 2008-10-16
Movie Restaurace U Prince princ Filip II. 2005-12-25
Movie Non Plus Ultras Vočko 2004-08-04
Movie Vůně vanilky 2002-05-05
Movie Elixír a Halíbela Honza 2001-04-16
Movie The Way Through the Bleak Woods 1998-01-29
Movie Mystery of the Puzzle Losna 1993-05-01
Show me another film
Random Artist
Protect yourself from online tracking

Are you sure you want to hide this?